JohannaBettanGranstedt

Alla inlägg den 1 april 2009

Av Johanna - 1 april 2009 12:38


Idag har jag ingen matlåda med mej, och sen jobbar jag till kl 17 (ensam).

men det gjorde inte så mkt, för Alex hade glömt mobben hemma så jag skulle ta med mig den till jobbet. För då skulle han komma och hämta den på lunchen. Så då tänkte jag, så bra då kan jag skicka iväg han så han kan köpa nått  enkelt åt mej.

Men igen alex har dykt upp :( och jag börjar tro att han inte kommer attt göra de heller. Så ingen lunch för mej.. aja finns inte så mkt man kan göra åt de.



Av Johanna - 1 april 2009 10:14


Jag gick faktiskt på en promenad igår efter jobbet! Duktigt Johanna

Sen var jag bänkad framför tv:n, det var ju house, och det måste jag ju se :)

 

Twilight, allstå hur bra är inte filmen eller böckerna. Jag är helt såld. Jag har precis börjat på bok nr 2, sjukt jävla bra är den, jag kan verkligen inte lägga ifrån mig boken, den är såå fruktansvärt bra. Så nu måste jag beställa med 3:an och 4:an. Ååå det är såå spännande, jag längtar tills New moon kommer ut på bio. Jag och x- antal tjejer lä va och se den då :P Robert Pattinson är ju såå sjuk jävla bra och sen är han ju en fröjd för ögat :P haha

Nu ska jag försöka få hem en kostym till en kund, lite av en utmaning kommer det att bli :) Den ska vara svart helst 100 % ull och han ska ha den imorn innan kl 14..

Men inget är omöjligt! Hoppas jag :P

 Avslutar med en bild som vi har på skrivbordet på jobbet :) Våran Tigerdarling

Ovido - Quiz & Flashcards