JohannaBettanGranstedt

Alla inlägg under mars 2009

Av Johanna - 13 mars 2009 09:58


Jag och flickorna har varit vaken sen kl 0630 imorse, ingen sovmorgon här  :)

Vi har hunnit med film och frukost. Jag har även hunnit plocka unda massa kläder bäddat sängen, (bra johanna :) brukar vara lite lat när det gäller att bädda sängen) Så nu sitter flikorna och äter kiwi så då passar jag på att kasta in ett inlägg :)


Vår plan för idag är:

  • Hälsa på mormor Åsa 
  • Fika
  • Kolla på leksaker (kanske köpa en målarbok) blev pyssel ist :P
  • Rita lite
  • Bada

Så nu ska vi gå och borsta tänderna klä på oss och börja gå ner mot stan :)





Av Johanna - 12 mars 2009 10:55


Min kära sambo tycker den är ok, emma tycker den är snygg och vi i butiken älskar den :) Finns även i linne som jag vill ha,fast inte till blir lite för mkt då :P



Av Johanna - 12 mars 2009 10:18


Idag jobbar jag 0945:1500 värsta soft passet, fast jag kan säga att så har hela min vecka sett ut :P värsta lyx veckan. Men ibland behöver man ha de också :)

Min vecka:

Måndag: 10-15 Kalas saga 6år

Tisdag: 10-15

Onsdag: 10-15

Torsdag:  10-15 Hämta Saga och Julia

Fredag:  Ledig  Middag hos Emma

Lördag: 10-18

Söndag: 10:18


Idag ska jag åka och hämta små tjejerna, eftersom jag är ledig imorn ska de får sova över hos oss :) Och på fredag då blir det middag hos emma Tacos.. mumma :)


Av Johanna - 10 mars 2009 20:06


... Att bilen låser sig automatiskt efter en viss tid. Så där står man med en skrapa i handen och hör hur bilen låser sig. Men guu så bra, hur ska jag göra nu då :/ Vi har ju även bara en nyckel till bilen eftersom vi har tappat bort den andra. Men tur så hade jag mobben i jackfickan så det var bara att ringa sambon. Efter drygt en timme lyckas vi få till det :) För vi hade en  platsnyckel som man kunde öppna dörren med. tusen tack för det. Så då var man en timme sen på jobbet.. Men tur så hade Vickan butikschef möte så hon fick öppna butiken :)


Men nu har vi nyss kommit hem, har varit och handlat lite mat och även en massa kattmat :) 10kg säcken haha ekonomen här hemma tyckte att det var lika bra.. blev ju mkt billigare kg pris :P 

Så nu klarar sig Vera ett halv år framåt :)


Nähe nu ska jag gå och mysa lite i soffan, kl 21:00 då är det House som gäller..viktigt


Min lilla solstråle

Vera

Av Johanna - 9 mars 2009 13:06


Just ja, kom ju på att jag äntligen har sett Twilight haha seg men iaf.

Så nu alex förstår jag lite mera varför du har varit så besatt i twilight :D haha

Den är såå otroligt bra, jag älskar filmen.. Längtar tills New Moon kommer (tror den hette så) Men det dröjer ett tag :(  Bio då Alex?!


Ikväll blir det kalas :D Saga Fyller 6år !

Men först måste jag handla en present, men det ska nog gå ganska fort, jag vet redan vad hon ska få från mig och Aronsson :)

Sen måste jag bara hitta något litet till Jullan också hon kan få något hon med..


 aja nu fick jag varor..spännande :)

Av Johanna - 9 mars 2009 12:09


Vi har haft det jätte trevligt i vemdalen. Jag och matte var med tjejerna medans de andra åkte i backen. Saga och Julia lärde sig även att åka skidor :) helt otroliga var de, envis små rackare. Efter många turer ner för barnbacken, så åkte de tillslut alldeles själva :) Känner mig väldigt solt som lyckas lära de att åka, ja eller jag och matte :P hehe

men vi hade inge vidare bra väder, men det skyller jag på aronsson oturen :P hehe.. mulet och lite blåsigt.. men det gick ju bra ändå..


haha just ja, mamma vet du vem så jag hittade på after skin eller snarare hittade mig.. bysse :D haha och det roligaste var att jag och Emma stod längst fram och rockade.. Tror du inte att han filmade och skicade det till pappa :) haha fick ett sms som det stod på : Såg filmen är det så bra för din  rygg de dähaha nja kanske inte.. hehe

 Lägger upp bilder ikväll..




Av Johanna - 5 mars 2009 11:10


Hmm trodde aldrig att jag skulle skaffa en blogg, men så säger väl alla :P

Men i mitt fall är det sant, finns några som kan backa upp de :)

Men sen kom jag på att det är väldigt smart att ha en blogg, eftersom man har några vänner och familj som man sällan träffar och då kan de följa en här.

jo visst kan man ringa varandra men av någon konstig anledning så har man inte tid, det är alltid något man måste göra.


Till något roligare..

...idag så åker vi till vemdalen med hela fam.aronsson ska bli riktigt kul :)

tråkigt nog så har man lyckas dragit på sig en förkylning men men det ska nog gå bra känner mej mkt piggare idag :) men det blir inge snowbord åkning heller, pga av ryggproblem.mindre kul :( Fast jag har ju Saga och Julia som jag kan leka lite med :)


Nu måste jag jobba vidare..



Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards