JohannaBettanGranstedt

Alla inlägg under april 2009

Av Johanna - 8 april 2009 08:51


Vad gjorde jag igår? INGENTING, gick upp vid 8-9 tiden, bänkade mig i soffan och läste: Så länge vi båda andas :D underbar bok.. Så jag läste till kl 15 för då var jag tvungen och göra mig klar för vi skulle ha ett lite snabbt möte på jobbet. 16:30-18:30..


Idag hade jag hoppas på finare väder, men icke.. Så nu har jag precis städat klart. För visst vill man ha lite fint inför påskhelgen, även om man ska jobba hela påsken. Men det är alltd skönt och komma hem till en städad lgh :) Måste även springa ner och kolla om jag kan fixa en tvätt tid idag :( behövs verkligen..

men från ena till det andra så har ghost whisperer säsong 3 kommit ut.. ÄNTLIGEN.. har väntat och väntat :) Så fort alex kommer hem så ska vi åka och köpa den till moi. För då har jag något och se på till helgen.


men nu duschen... 



Av Johanna - 6 april 2009 13:06


Vi ska troligtvis åka till Spanien i sommar, till vårat härliga sommar ställe calella de palafrugell

Det är såå fint där, älskar verkligen det stället. Inga turister eller inte så många iaf.

Om det blir som vi har tänkte det, så bilar vi ner, sen blir vi där i 12 dagar :) men det är inte riktigt bestämt än. Men jag hoppas verkligen att det blir så :)

Då blir det Jag, Alex, Mamma och Hasse :) Såå kul.. jag vill jag vill


tamariu


Här brukar vi bada :) sååå nice - Stranden Tamariu



Av Johanna - 6 april 2009 11:46


Min Vecka 


Måndag: 10-15  Handla mat


Tisdag:  Ledig  Tvätta & städa


Onsdag: Ledig


Torsdag:  10-17 Alex till Vigge

Fredag:  10-18?


Lördag:  10-18 Alex kommer hem


Söndag:  10-18



Av Johanna - 6 april 2009 11:33


I helgen så har jag varit i Borlänge :) Det har varit jätte roligt.

I fredags så var jag med mamma på hennes jobb (förskolan plogen) Vilket välkommande man får, tre sötnosar som kommer springande och ropar Johanna Johanna :) Avin var så gullig, då sitter hon och kollar på mej och säger – Johanna kan jag få vara ditt barn och din man kan vara min pappa :D haha såå gulligt

Senare på kvällen åkte jag till syster och Simon så vi spelade massa dumma sprit spel. Man kan säga att jag förlorade stort :P  sen kom Kul Joel, så jävla rolig kille :) Nu kan jag dansen :D utan problem Haha. Sen drog vi ner på skrubben, men det var en ganska lugn fredag kväll för vi skulle ut på lördag igen :) Hela lördagen satt jag ute på balkongen och sola, å läste bok :) Såå härliigt. Sen på kvällen blev det hem till Lovisa sen drog vi ner till stan. Super roligt hade vi :) haha

Man var rätt trött å seg hela söndagen, och det är inte kul att åka tåg bakis.. :( skit jobbigt..


Av Johanna - 2 april 2009 11:01


Idag jag jobbar mellan 10-16,(smiter nog tidigare) sen tar jag tåget ner till blge :)

Ska hälsa på familjen, ska bli såå trevligt. Ska följa med mamma på jobbet på fredag , måste träffa goo knopparna mina. Sen vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Men det märks ska ut med syster iaf :) fun fun!! Inför tågresan har jag laddat min ipod, men massa bra låtar och självklart har jag varit och köpt boken nr 3 nu :) Bättre än så här kan det inte bli :P

Kan ju berätta att jag fick i mig mat igår, min gooa lisa kom förbi för att äta sin lunch här hos mig :) så då kunde jag springa ner och köpa mig en tacotallrik.. det var mumma de :)

 Nähee nu ska jag jobba vidare, snart ringer vickan och då ska vi fixa till inventerings listorna.

Av Johanna - 1 april 2009 12:38


Idag har jag ingen matlåda med mej, och sen jobbar jag till kl 17 (ensam).

men det gjorde inte så mkt, för Alex hade glömt mobben hemma så jag skulle ta med mig den till jobbet. För då skulle han komma och hämta den på lunchen. Så då tänkte jag, så bra då kan jag skicka iväg han så han kan köpa nått  enkelt åt mej.

Men igen alex har dykt upp :( och jag börjar tro att han inte kommer attt göra de heller. Så ingen lunch för mej.. aja finns inte så mkt man kan göra åt de.



Av Johanna - 1 april 2009 10:14


Jag gick faktiskt på en promenad igår efter jobbet! Duktigt Johanna

Sen var jag bänkad framför tv:n, det var ju house, och det måste jag ju se :)

 

Twilight, allstå hur bra är inte filmen eller böckerna. Jag är helt såld. Jag har precis börjat på bok nr 2, sjukt jävla bra är den, jag kan verkligen inte lägga ifrån mig boken, den är såå fruktansvärt bra. Så nu måste jag beställa med 3:an och 4:an. Ååå det är såå spännande, jag längtar tills New moon kommer ut på bio. Jag och x- antal tjejer lä va och se den då :P Robert Pattinson är ju såå sjuk jävla bra och sen är han ju en fröjd för ögat :P haha

Nu ska jag försöka få hem en kostym till en kund, lite av en utmaning kommer det att bli :) Den ska vara svart helst 100 % ull och han ska ha den imorn innan kl 14..

Men inget är omöjligt! Hoppas jag :P

 Avslutar med en bild som vi har på skrivbordet på jobbet :) Våran Tigerdarling

Ovido - Quiz & Flashcards